فیلترپرس باران نوین بهاران

09127424215

مخزن میکسردار

مخزن میکسردار

یک مخزن میکسر دار می تواند دارای هر دستگاهی که مواد و محصولات را با یکدیگر مخلوط می کند و یا اینکه مواد ریز گوناگون را به یک ماده ی واحد تبدیل می کند باشد. مخزن میکسر دار قابلیت ترکیب و در هم آمیختن هر گونه ماده جامد یا مایعی را دارد تا در آخر ماده مورد نیاز را تولید نمایند.

مخزن میکسر دار :

در بخش های تولیدی و صنعتی امروزه زمانی از مخزن میکسر دار استفاده می شود که تولید کنندگان به ترکیب چند محصول با یکدیگر و یا به شکست مواد نیاز دارند.

یک مخزن میکسر دار به صورت اصولی و استاندارد دارای یک مخزن و یا محفظه اصلی می باشد،که بوسیله یک بیلچه دوار یا یک تیغه مواد درون مخزن با یکدیگر مخلوط می شوند.

معمولا به همراه مخزن میکسردار نیز چند تیغه از انواع مختلف و متفاوت ارائه می شود که به منظور ترکیب کردن مواد قابلیت تعویض دارند.

مخزن میکسر دار از چه جنسی میباشد؟

مخزن میکسر دار برای رعایت اصول بهداشتی و همچنین مقاومت آنها در مقابل آسیب دیدگی و خوردگی از جنس فولاد زنگ نزن طراحی و تولید و سپس به بازار عرضه می شوند.

این مخزن ممکن است که از جنس مواد دیگری همچون تیتانیوم، چدن و آلومینیوم و…نیز ساخته شوند. مخزن میکسر دار قابلیت این را دارد که در اکثر موارد طی فرایند پردازش و عملیات تولید محصولات به وسیله ی تیغه های قدرتمندی که دارد، ترکیب و آمیخته شدن مواد مختلف را به مرحله ی ذوب شدن برساند.

در صنایع مختلفی از جمله :

آرایشی و بهداشتی، خمیر و کاغذ، صنایع شیمیایی، صنایع مواد غذایی، صنایع داروسازی و همچنین در کشاورزی و تصفیه آب و صنایع خودرو سازی از میکسرها و مخازن میکسر دار به جهت تولید محصولات خود استفاده می کنند.

این محصولات عبارتند از:

  • فرآورده های نفتی
  • مواد شوینده
  • خمیر دندان
  • لوسیون
  • انواع کرم ها
  • شربت
  • دارو
  • انواع شامپوها
  • ویتامین ها
  • سیلیکون
  • پلی اورتان
  • شیره گیاهی
  • بیو دیزل
  • سیمان و بسیاری از محصولات دیگر.

لازم به ذکر است که مخزن میکسر دار قابلیت ترکیب و پردازش نمودن مواد در حجم های بالا را دارد.

یک مخزن میکسر دار می تواند دارای هر دستگاهی که مواد و محصولات را با یکدیگر مخلوط می کند و یا اینکه مواد ریز گوناگون را به یک ماده ی واحد تبدیل می کند باشد. مخزن میکسر دار قابلیت ترکیب و در هم آمیختن هر گونه ماده جامد یا مایعی را دارد تا در آخر ماده مورد نیاز را تولید نمایند.

جنس مخزن میکسردار:

در اغلب موارد برای ساخت یک مخزن میکسر دار از فولاد زنگ نزن استفاده می شود . در برخی از موارد برای انجام بعضی از فرایندها نیاز به دمای بالا می باشد به همین علت باید حتما از مخزنی استفاده شود که در دمای بالا دچار تغییر حالت و شکل نشود و همچنین در صنایع غذایی به علت داشتن رطوبت برخی از مواد و همچنین اهمیت بسیار بالای رعایت اصول و نکات بهداشتی از مخازنی معمولا استفاده می شود که جنس آنها واکنش پذیری اندکی با مواد درون محفظه داشته باشند مانند استیل و آلومینیوم.
در برخی از فرآیند ها با توجه به فشار بالا نیاز به یاتاقان تحت فشار بالا و با دمای داخلی بالا می باشد. در صنایع دارویی و شیمیایی به مخزن استیل میکسر دار نیاز می باشد. که در ساخت این میکسرها از ورق ۳۰۴ و ۳۱۶ و همزن ضد انفجار استفاده می شود.
جنس های دیگری را هم می توان برای بدنه محفظه یا مخزن میکسردار نام برد از جمله: آلومنیوم، چدن، تیتانیوم، استیل و فولاد که در بازار موجود می باشند.

یک مخزن میکسر دار می تواند در هر دستگاهی مواد و محصولات را با یکدیگر مخلوط می کند

اجزای تشکیل دهنده:

تنها تفاوتی که میان ساختار کلی میکسرها وجود دارد اندازه و ابعاد آنها می باشد و میکسرها به طور کلی از اجزای مشابهی ساخته می شوند. به طور کلی مخزن میکسر دار از یک مخزن یا محفظه که داخل آن دارای یک بیلچه دوار یا تیغه است تشکیل شده، که این تیغه ها فرم ها و اشکال گوناگونی دارند و با تغییر دادن و تعویض آنها می توان به کاربری مورد نیاز دست یافت. اگر قصد خریدن مخزن میکسر دار صنعتی را دارید حتما در هنگام خرید تیغه های مربوط به آن را از شرکت سازنده دریافت کنید.

انواع مخزن میکسردار:

به طور کلی مخزن میکسر دار به دو صورت عمودی و افقی طراحی و تولید می شود.
در این جا به انواع مختلف مخزن میکسر دار اشاره می کنیم:

– میکسر خاص:

اگر بخواهیم نمونه ای برای میکسر خاص بیاوریم می توان به میکسر مواد غذایی اشاره کرد. این مدل از مخزن میکسر دار به منظور مخلوط کردن، هم زدن، خمیر کردن، ترکیب کردن یا لایه لایه کردن مواد خوراکی کاربرد دارند و باید به دلیل مقررات بهداشتی کاملا اصول بهداشتی در آنها رعایت شود.

– میکسر هموژنایزر:

به منظور شکستن و مخلوط نمودن مواد مورد استفاده قرار می گیرند. محصولاتی همچون خامه و شیر توسط میکسرهای هموژنایزر تهیه و تولید می شوند.

– امولسیون:

نوعی میکسر می باشد که از سرعت بالایی برخوردار است و از یک صفحه سوراخ کاری شده برای در
هم آمیختن مواد استفاده می نماید.

– میکسر دسته ای:

از میکسر دسته ای به این صورت استفاده می شود که برای انجام این فرایند و عملیات مقداری از مواد را با یکدیگر
مخلوط کرده و سپس با مواد بعدی دسته یا تعویض می کنند.

– میکسر مایعات:

برای ترکیب نمودن مواد با ویسکوزیته اندک مثل مایعات کاربرد دارند.لازم به ذکر است که این مخزن میکسر دار برای مواد چسبناک و سخت مناسب نمی باشد.

– میکسر پارویی:

در این نمونه از میکسرها پاروی بزرگی استفاده شده است که حول محور افقی می چرخد.

– میکسر درام:

این مدل از مخزن میکسر دار با بکار بردن مواد با گرانروی اندک یا متوسط مانند سیمان یا چسب ساخته می شوند.
این میکسر قابلیت مخلوط نمودن ذرات موادبا اندازه های گوناگون را دارد و دارای مخزنی استوانه ای شکل است.

– میکسر برشی بالا:

این میکسر برای همگن کردن مواد مایع و جامد گوناگون،کاهش سایز ذرات، امولسیون سازی، پراکنده سازی و تجزیه مواد طراحی و ساخته می شود.

– میکسر ساکن:

این میکسر به جهت این که اجزا و تجهیزات آن به صورت ساکن می باشند،میکسر ساکن نامگذاری شده است. نظافت و تمیز کردن این گونه میکسرها بسیار آسان است و علت آن هم این است که تیغه های آن دارای آرایش ساده ای می باشد، تیغه های آن صاف و نازک و نواری شکل است.

جهت خرید مخزن میکسردار، دستگاه فیلتر پرس در ابعاد مختلف، پارچه فیلتر پرس، صفحه فیلترپرس، پمپ و کلیه تجهیزلت جانبی فیلترپرس با همکاران ما در گروه صنعتی فیلترسازان باران نوین بهاران در ارتباط باشید…